Æble-brombær–crumble opskrift

Der er få ting, der er så tilfredsstillende som en varm, lækker crumble på en kølig dag. Denne opskrift på æble-brombær-crumble vil helt sikkert behage alle i familien. Og det bedste af det hele er, at den er nem at lave.

Opskrift på Æble-brombær–crumble

Ingredienser:

1 kop brombær

1 kop æbler, skrællet og skåret i tern

1/2 kop sukker

1/4 kop mel til alle formål

1/2 teskefuld stødt kanel

1/4 teskefuld stødt muskatnød

Topping:

1/2 kop havregryn

1/2 kop mel til alle formål

1/4 kop pakket brunt sukker

1/4 kop koldt smør eller margarine

Anvisninger:

I en lille skål kombineres de første syv ingredienser. Hæld det i et smurt bagefad. I en anden lille skål kombineres ingredienserne til topping; drys over frugten. Bages ved 200° i 25 minutter eller indtil topping er gyldenbrun og frugten bobler.

Denne opskrift på æble-brombær-crumble er den perfekte måde at nyde efterårets høst på. Æblerne og brombærrene kombineres med sukker, mel og krydderier og toppes derefter med en lækker havregrynscrumble. Resultatet er en varm, mættende dessert, der helt sikkert vil behage alle i familien. Og det bedste af det hele er, at den er nem at lave. Så vent ikke, men prøv denne opskrift i dag.