Crumblebarer med brombær opskrift

I denne opskrift er saftige brombær klemt ind mellem lag af smørfyldte crumble-barer. Slutresultatet er en lækker og næringsrig snack, der er perfekt til ethvert tidspunkt på dagen. Så hvorfor ikke prøve den?

Opskrift på Crumblebarer med brombær

ingredienser: 1½ kop mel til alle formål

1 teskefuld bagepulver

½ teskefuld salt

1 kop (2 pinde) usaltet smør, ved stuetemperatur

1 kop sukker

2 store æg, pisket

1 teskefuld vaniljeekstrakt

4 kopper brombær, friske eller frosne (optøet)

Instruktioner:

Forvarm ovnen til 180°C. Smør og mel en 20 cm firkantet bageform.

Pisk mel, bagepulver og salt sammen i en mellemstor skål. Creme smør og sukker i en stor skål, indtil det er let og luftigt. Pisk æg og vanilje i. Tilsæt gradvist melblandingen til smørblandingen, og rør lige indtil det er blandet. Rør brombær i. Hæld dejen i den forberedte form.

Bag i 45 minutter til 1 time, eller indtil toppen er gyldenbrun, og en tandstik i midten kommer ud rent. Lad kagen køle helt af i formen, før den skæres ud i stænger.

Bemærkninger

Hvis du bruger frosne brombær, skal du sørge for at tø dem op, inden du tilsætter dem til dejen. Ellers kan de synke til bunden af formen, mens de bages.

Disse barer serveres bedst den dag, de er lavet, men de kan holde sig i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 3 dage.