Thornfree brombærbusk

Thornfree brombær er et meget populært bær. Det har lange vinranker, der ikke har torne. De hvide blomster blomstrer i maj. Bærrene modnes i september og oktober, når blomsterne forsvinder. Smagen er lidt syrlig med en behagelig aroma. Da brombær er selvbestøvende, behøver man kun én sort for at få bær.

Køb Thornfree buske her

I vækstsæsonen, dvs. forår og sommer, har planten brug for gødning.

Busken trives i almindelig havejord, men tilsæt en god beriget jord, hvis jorden er dårlig. Det er en yderst sund og ønskelig plante. Når du planter busken, skal du sørge for, at der er masser af plads til, at den kan vokse. Den kan blive ret stor og uoverskuelig, hvis den ikke får nok plads. Tornfrie brombærbuske er meget nemme at passe og kræver meget lidt vedligeholdelse. Du skal blot beskære døde eller syge grene efter behov og gøde i løbet af vækstsæsonen. Ellers skal du bare læne dig tilbage og nyde de lækre frugter af dit arbejde.

Der er mange fordele ved at dyrke en tornfri brombærbusk i din have. Ikke alene er disse planter nemme at passe og kræver meget lidt vedligeholdelse, men de producerer også lækre frugter, som kan nydes hele året rundt. Uanset om du ønsker at begynde at dyrke dine egne bær eller blot tilføje lidt farve og liv til din have, er en tornfri brombærbusk et fremragende valg.

Hvis du er på udkig efter et sundt og lækkert bær, er den tornløse brombærbusk helt sikkert den rette plante for dig. Med sine lange vinstokke, søde bær og manglende torne er den blevet en meget populær plante blandt både gartnere og bærelskere. Så hvorfor vente? Begynd at dyrke dit eget tornfri brombær i dag.

Køb Thornfree buske her