Brombærroulade opskrift

Brombærsæsonen er i fuld gang, og hvad bedre måde at fejre det på end med denne lækre opskrift på brombærroulade. Den er ikke kun nem at lave, men den ser og smager også fantastisk. Og det bedste af det hele er, at der ikke er behov for en masse dyre ingredienser.

Opskrift på Brombærroulade

Ingredienser:

1 butterdejsplade

1 æg, pisket

1/4 kop sukker

1 spiseskefuld majsstivelse

1 teskefuld stødt kanel

2 kopper friske brombær

Konditorisukker, til støvning

Vejledning:

Forvarm ovnen til 180 grader C.

Rul dejen ud på en let melet overflade til en 3 mm tyk plade. Skær den lige til med kanten af formen. Prik dejen flere gange med en gaffel. Bages i 8 minutter. Afkøl på en rist.

Bland æg, sukker, majsstivelse og kanel i en lille skål. Rør brombær i. Fordel over skorpen. Bages i 20 minutter. Afkøl helt på en rist. Drys med flormelis før servering.