Brug brombær i din madlavning

Brug brombær i din madlavning

Har du høstet alt for mange brombær til at kunne spise dem selv, kan det være en rigtig god idé at bruge dem til madlavning i stedet for. Der er rigtig gode muligheder for at bruge brombær i sin mad, og har du en sød tand, er der jo en masse desserter, hvor du sagtens kan gøre brug af brombær. Så har du noget at bruge dine helt egne brombær til fremover.

Perfekt til desserter og søde sager

Der er ingen tvivl om, at du nemt kan bruge brombær i masser af desserter og søde sager. Er du glad for at lave desserter selv, eller kan du bare godt lide at servere noget lækkert, når der kommer gæster, kan du få rigtig meget ud af at have brombær i din egen have, som du bare kan gå direkte ud og plukke fra, når det er tid til at lave noget lækkert i køkkenet.

Du kan med fordel også vælge at plante en masse andre bær, så du har noget at vælge imellem. Så behøver det ikke at være brombær hver eneste gang.

Brombærkage og kaffe – så bliver det ikke bedre

Med til en lækker brombærkage, eller hvad du nu ellers finder på at lave, hører der sig også naturligvis en god kop kaffe til. Derfor er det også en rigtig god ide at være udstyret med en perfekt kaffemaskine, hvor du har mulighed for at lave den perfekte kop kaffe.

Der er flere kaffemaskiner, der kan lave alle mulige former for kaffe, så du kan stille enhver gæst tilfreds med lige netop den type kaffe, de er mest til. Bruger du Dolce Gusto, kan du læse mere om afkalkning af Dolce Gusto lige her.

Få dine egne brombær i haven

Har du endnu ikke plantet dine egne brombærbuske i haven, er det bestemt ikke for sent at komme i gang med det. Det er bare med at få bestilt dine egne buske på nettet, så du inden længe kan begynde at nyde godt af bær fra egen have. Det er der ikke noget, der kan hamle op med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *